Uilenbaan 144
2160 Wommelgem
03 353 42 8503 353 42 85
0475 41 89 840475 41 89 84

CDV Cars,
voor Amerikaanse wagens nieuw en oud

Contacteer ons

CDV Cars CDV Cars

Amerikaanse wagens in Wommelgem
CDV Cars

Bent u een liefhebber van de brute kracht en het knappe uitzicht van Amerikaanse wagens? In Wommelgem en omgeving kunt u dan best eens aankloppen bij CDV Cars. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren, verkopen en herstellen van tweedehands Amerikaanse auto’s.

Muscle en family cars

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de sector, niet alleen in stoere voertuigen zoals sports cars, muscle cars, trucks, maar ook mobilhomes en family cars. Denk aan Dodge-wagens (Sport, Laramie, Limited, Long Horn), Ford (Raptor, Mustang, J Rouch), Cadillac, GMC en Chevrolet (Suburban, Camaro '17).

Bovendien zijn wij de officiële verdeler van de Dodge RAM 1500 in België. En ook Amerikaanse oldtimers zijn in onze toonzaal terug te vinden. Wij zorgen ervoor dat die er piekfijn uitzien en dat u er nog lang plezier van zult hebben.

Onderhoud en herstellingen

Wij zorgen ook voor een perfecte dienst na de aankoop, met herstellingen en onderhoud van Amerikaanse wagens. Wij bieden alle technische dienstverlening voor Amerikaanse pick-ups: herstelling, zorgen voor keuring, depannage en de montage van een lpg-installatie.

Personaliseer uw wagen

Wij kunnen ook helpen met het geven van een persoonlijke toets aan uw wagen, zoals met andere velgen, bredere banden, hogere ophanging, een andere uitlaat, specifieke vloermatten, een ander stuur, ruitenwissers…

Neem contact met ons op

Heeft u algemene vragen of zoekt u een specifiek accessoire voor USA Cars? Neem gerust contact op met CDV Cars in Wommelgem als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wilt, of passeer gerust eens langs onze zaak.

NIEUWE 2019 RAM

Laramie

Laramie

big horn

Big horn

Laramie chrome

Laramie chrome

laramie SPORT

Laramie SPORT

laramie black edition

Laramie black edition

LONGHORN

LONGHORN

REBEL

REBEL

LIMITED

LIMITED

Chevrolet Ford GMC RAM Cadillac