Usa Car Accessoires - Wommelgem
Usa Car Accessoires - Wommelgem
usa_car-02.jpg
usa_car-01.jpg
usa_car-03.jpg

Alle services om volop te genieten van uw USA Car

CDV Cars biedt alle services in Wommelgem aan voor Amerikaanse wagens. Wij herstellen en tunen uw wagen, garanderen een vervangwagen, installeren LPG-tanks en gaan voor u naar de keuring.

Garage en werkplek

CDV Cars is niet alleen de officiële verdeler van RAM 1500 in België, we hebben ook op elk moment een ruim aanbod aan stockwagens. Op zoek naar een Chrysler, Jeep, Chevrolet, Cadillac, GMC of Ford? We kennen deze Amerikaanse topmerken door en door! Omdat we als de eerste op de hoogte zijn updates en de laatste nieuwigheden, organiseren we ook regelmatig terugroepacties. Op deze manier kunnen we uw Amerikaanse wagens met de nieuwste onderdelen uitrusten – dit zowel op vlak van techniek, carrosserie of motor.

Met een ervaring van maar liefst meer dan 25 jaar zijn we bovendien perfect uitgerust om alle soorten onderhoud aan uw wagen te voorzien:

  • Uitdeuken, herstellen, herschilderen van carrosserie.
  • Herstelling van motor of andere mechanische defecten.
  • Volledig onderhoud van wagens (klein en groot).
  • Nazicht van elektrisch systeem.

Wenst u op uw wagen te wachten tijdens een onderhoud, dan bieden wij u gratis wifi in onze wachtruimte.

Expertise

Van plan om een Amerikaanse wagen te kopen? Als officiële verdeler van RAM 1500 in België en onze ruime expertise in deze sector bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel aankoop, customizing en herstel. We geven u graag uitgebreid uitleg en deskundig advies over de mogelijkheden.

Financiering

CDV Cars biedt verder ook mogelijkheden voor financiële leasing of renting voor zelfstandigen en bedrijven. Dit is een flexibele oplossing op maat van de hedendaagse ondernemer. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent financiering.

Ruime dienstverlening

Wij maken uw wagen klaar voor de technische keuring. Heeft u geen tijd om zelf naar de keuring te rijden, dan doen wij dat voor u, zelfs al heeft u uw wagen niet bij ons gekocht. Wij beschikken tevens over verschillende, krachtige takelwagens, die zowat alle wagens kunnen depanneren. Het doet u misschien deugd om te horen dat wij ook vanuit het buitenland repatriëren en gespecialiseerd zijn in de afvoer van wrakken. Bij pech, bel naar 0475 41 89 84.

Ook wanneer uw wagen voor langere tijd in de garage zit bieden wij u gratis een vervangwagen aan. Wenst u dat wij uw LPG installeren? Installatie van de milieuvriendelijke en goedkope brandstof lpg doen wij in alle voertuigen. Ook het vullen van airco’s behoort tot onze service. Hier doen we het onderhoud en vullen van airconditioning. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken voor een service in Wommelgem? Contacteer dan vrijblijvend CDV Cars, wij helpen u graag verder.

 

Back to Top